Loodgieter verstopping Waddinxveen

Home/Loodgieter Waddinxveen/Loodgieter verstopping Waddinxveen
Loodgieter verstopping Waddinxveen 2017-06-27T07:44:53+00:00

Loodgieter verstopping Waddinxveen

Wat te doen bij een rioolverstopping in Waddinxveen?

Een verstopt riool kan iedereen overkomen maar veel mensen weten vervolgens niet wat ze moeten doen als dit ze overkomt. Na een verstopping zijn er een aantal stappen die u kunt doorlopen, zoals bepalen waar de verstopping zich bevindt en wie hier verantwoordelijk voor is. Mocht u zelf verantwoordelijk zijn dan kunt u het best zo snel mogelijk een professioneel rioleringsbedrijf inschakelen! Bel 085-0640150

Bel onze loodgieter, de eerste stappen die ik moet nemen bij een verstopping in Waddinxveen

Een verstopping ontstaat niet zomaar ineens, vaak zijn er al wel een aantal aanwijzingen. Een daarvan is een rioollucht! Mocht u dit ruiken, dan kan een erkende loodgieter dit komen opmeten en de verstopping verhelpen voordat die een probleem wordt. Een andere kan een borrelende wc of afvoer zijn. Gebruik nooit ontstoppingsmiddelen! Deze zijn slecht voor het milieu en voor de leidingen.

Mijn riool is verstopt!

Uw riool is verstopt in Waddinxveen, dan is het handig om de erfscheidingsput (huisaansluitingsput) op te zoeken. Soms is deze aangegeven op de tekening maar soms moet deze nog opgezocht worden.

Advies Loodgieter verstopping Waddinxveen

Staat dit putje vol met water, dan is de verstopping niet op uw eigen terrein en hoeft u niets te betalen. Staat er geen water in dit putje, dan is de verstopping (helaas) op uw eigen terrein. Een huurder kan in dit geval zijn verhuurder bellen met het probleem en dan wordt dit voor hem of haar opgelost. Een eigenaar zal de verstopping zelf moeten laten oplossen, bel daarom snel een gecertificeerd rioleringsbedrijf. Bel 085-0640150

Hoe voorkom ik hierna een verstopt riool?

Door het regelmatig doorspoelen van uw leidingen met koffiedik en heet water of soda en heet water voorkomt u dat er iets ophoopt in uw leidingen. Daarnaast is het nooit verstandig om (frituur) vet of bijvoorbeeld etensresten door de gootsteen te spoelen, deze kunnen uw riolering vrij snel verstoppen. Bel 085-0640150 voor Loodgieter verstopping Waddinxveen, Paspoelpolder-Oud Waddinxveen-Broekpolder, Waddinxveen, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Naaldwijk, Monster, De Lier, Kwintsheul, Wateringen and Poeldijk.